Paperzero

Paperzero her zaman her yerde sizinle.

28/05/2022

Basit Hızlı Yasal Anlaşma Platformu

İmzalama süreçlerinizin hızına hız katan Paperzero ofis dışındayken acil imza gerektiren belgelerinizi kolayca imzalamanızı sağlar. İşlemlerinizi 10 saniyede gerçekleştirerek diğer işlerinize devam edebilirsiniz.

Günlük hayatımızda yaşayabileceğimiz bir örnek üzerinden gidelim. Diyelim ki tatildesiniz ve acil bir belge imzalamanız gerek. Bir belgeyi imzalamanız muhtemelen bir kargo şirketi aracılığıyla ilgili tarafa göndermeniz karşı taraftan yasal geçerliliği olan bir imza almanız ve ardından belgeyi güvenle korumanız gerekli. Bu da tatilinizin bölünmesi demek.

Paperzero bu süreçleri basitleştirir iş süreçlerinizi dijitalleştirir ve zamandan tasarruf etmenizi sağlar. Tamamen yasal bir şekilde belgelerinizi e-imza ya da mobil imza ile imzaladığınız imza süreçlerinin basit ve hızlı hali.

10 saniyede imza

Paperzero ile dosyasınızın formatı ne olursa olsun üye olduğunuz anda süreçleri başlatabilirsiniz. Paperzero’ya üye olma işlemi saniyeler sürer giriş sırasında sizden bir sürü belge istemez. e-İmza veya mobil imzanızı tanımladığınız anda Paperzero’yu kullanmaya başlayabilirsiniz. İmza veya onay isteği gönderdiğinizde karşı tarafın Paperzero’ya üye olmasına da gerek kalmaz. Böylece zaman kaybını en aza indirirsiniz. Dosyanızı yükler ilgili kişilere gönderir imzanızı alır ve dosyanızı güvenle saklarsınız. Dört adımda dokümanlarınızı imzalayabilir imzasını veya onayını istediğiniz kişilere istek gönderebilirsiniz. Ayrıca çoklu dosya yükleme seçeneğiyle dosyalarınızın tamamına aynı anda imza atarak süreçleri hızlandırabilirsiniz.

Kolay ve Yasal

Bildirim ile anında haberdar olma

Bildirim özelliği sayesinde onayda bekleyen süreçleriniz tamamlandığında bildirim alabilir ya da istediğiniz zamana imzalamanız için hatırlatma ayarlayabilirsiniz. Tatiliniz sırasında durmadan belgenizi kontrol etmenize gerek kalmadan tatilinizin keyfini çıkarabilirsiniz. Paperzero belgeniz hazır olduğunda size haber verir. İmza isteği gönderdiğiniz kişilere de bildirim gider. Dilerseniz belgenize bitiş süresi ekleyerek sürenin bitiminde de bildirim alabilirsiniz.

Banka işlemlerinde kolaylık

Kişisel veya iş ile ilgili imza süreçlerinde sunduğu pratikliğin yanı sıra Paperzero sayesinde bankayla ilgili imza süreçlerinizi de hızlıca yönetebilirsiniz. İşiniz bittikten sonra bankaya gitmeyi beklemek yerine zaman kaybetmeden Paperzero’da belgelerinizi imzalayabilirsiniz. Paperzero tüm bankalarla entegre olarak çalıştığından bankayı tanımlayarak bulunduğunuz yerden imza işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Paperzero her an her yerde imza olanağıyla tüm imza süreçlerinize yeni bir soluk getiriyor. Birçok farklı paketlerden size ve işinize en uygun seçenekleri görüntülemek için sitemizi ziyaret edebilirsiniz.